Επίσκεψη Νίκου Παπανδρέου στο Δημαρχείο Ιωαννίνων

Το Δήμαρχο Ιωαννίνων, Θωμά Μπέγκα, επισκέφτηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Παπανδρέου, ο οποίος βρίσκεται στην πόλη μας για να παρουσιάσει το δεύτερο βιβλίο που έχει γράψει για τον πατέρα του με τίτλο «Ανδρέας Παπανδρέου-Ο οικονομολόγος», καθώς και στο πλαίσιο της περιοδείας που κάνει ανά την Ελλάδα για να προωθήσει την υποψηφιότητά του.
Ο κ. Παπανδρέου ενημερώθηκε από το Δήμαρχο για θέματα της περιοχής ενώ συζητήθηκαν τρόποι διεύρυνσης της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και των ελλήνων ευρωβουλευτών.
Ο κ. Μπέγκας ανέδειξε ως κυριότερο ζήτημα αυτό της προστασίας της Λίμνης Παμβώτιδας τονίζοντας τη σημασία που έχει οι έλληνες ευρωβουλευτές να συνδράμουν το Δήμο Ιωαννιτών στις προσπάθειες που κάνει για να αντλήσει χρηματοδότηση από ευρωπαϊκά προγράμματα προκείμενου να ξεκινήσει μια σειρά ενεργειών που είναι απαραίτητες για την αναβάθμιση του λιμναίου οικοσυστήματος.
Κλείνοντας την συζήτησή τους αμφότεροι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον προεκλογικό αγώνα που έχουν μπροστά τους ενόψει αυτοδιοικητικών και ευρωεκλογών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ