“Ζεσταίνουν” τα τρακτέρ για κάθοδο στην Αθήνα οι αγρότες – Αναμένουν πρόσκληση για διάλογο

Κλιμακώνουν τις πανελλαδικές κινητοποιήσεις τους οι αγρότες σε όλη την Ελλάδα και συνεχίζουν να στήνουν μπλόκα αποκλείοντας κεντρικές οδικές αρτηρίες της χώρας. Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, το μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων Κώστας Τζέλας μετά την κινητοποίηση στα Τέμπη δήλωσε πως οι αγρότες έστειλαν το μήνυμα στην κυβέρνηση, η οποία πρέπει να δώσει άμεσα λύσεις στα αιτήματά τους.

«Μας ανάγκασε να βγούμε στον δρόμο, επιμένουμε και ζητούμε να συναντηθούμε με την κυβέρνηση με κλιμάκιο υπουργών υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη», δήλωσε.

Οι αγρότες από το μπλοκο της Νίκαιας το Σάββατο (9/2) απέκλεισαν για περίπου δύο ώρες το ρεύμα της Εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης προς Θεσσαλονίκη, στο ύψος των Τεμπών.

Σημειώνεται ότι οι αγρότες του μπλόκου, θα πραγματοποιήσουν νέα σύσκεψη προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους ενώ αναμένουν πρόσκληση από την κυβέρνηση για διάλογο, ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. Μάλιστα όπως ανέφερε η συντονιστική επιτροπή των μπλόκων δεν αποκλείει την κάθοδο αγροτών στην Αθήνα.

Την Ιόνια Οδό απέκλεισαν το απόγευμα τους Σαββάτου οι αγρότες, στο ύψος του κόμβου Μπάγια, οι οποίοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.Η κίνηση των οχημάτων διεξάγονταν μέσω της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αγρότες αναμένεται να λάβουν νέες αποφάσεις κατά την διάρκεια γενικής συνέλευσης που θα πραγματοποιήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ