Ημερίδα με θέμα: “H Ειδική Αγωγή και οι σχολικές προεκτάσεις της στην αυλή ενός σύγχρονου και καινοτόμου εκπαιδευτικού συστήματος”, στα Γιάννενα

0

Μια εκδήλωση που αφορά την ειδική αγωγή και όλες τις νέες εκπαιδευτικές τάσεις που την απαρτίζούν διοργανώνεται στα Ιωάννινα με την υποστήριξη του Δήμου Ιωαννιτών ( Αντιδημαρχία Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας, Αθλητισμού και Εθελοντισμού) και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.
Η θεματική της εκδήλωσης είναι :
“H Ειδική Αγωγή και οι σχολικές προεκτάσεις της στην αυλή ενός σύγχρονου και καινοτόμου εκπαιδευτικού συστήματος”.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 6 μ.μ στην Αίθουσα Λόγου και Τέχνης¨της Πανεπιστημιούπολης Δουρούτης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων . Σε όλους όσους παρευρεθούν στην εκδήλωση θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Πρόγραμμα Εισηγητών :

Δρ. Μαρία Σακελλαρίου, Καθηγήτρια – Διευθύντρια του Εργαστηρίου Παιδαγωγικής και Διδακτικής Μεθοδολογίας Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών,Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

¨Κοινωνική Προβληματική των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το Ενιαίο Εκπαιδευτικό Σύστημα¨

Δρ. Παναγιώτης Αγγελίδης, Κοσμήτορας Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Σχολή Επιστημών Αγωγής.

¨Από την Ειδική στην Συμπεριληπτική Εκπαίδευση¨

Δρ. Ιωάννης Σαλβαράς,Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών και Καθηγητής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Σχολή Επιστημών Αγωγής.

¨Διδασκαλία για όλους τους μαθητές: Χρήση βέλτιστων πρακτικών στη γενική και ειδική εκπαίδευση¨

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.