Η διαδικασία εγγραφής στο Play on Early Education – 1st International Athens Conference μόλις ξεκίνησε!

Από τις 11 Απριλίου έως τις 13 Απριλίου 2019, κάποιες από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στον κόσμο από τον χώρο της ελευθεριακής εκπαίδευσης θα βρίσκονται στην Αθήνα και θα μιλήσουν για την σπουδαιότητα που έχει το ακηδεμόνευτο Παιχνίδι στην προσχολική ηλικία.

Το συνέδριο απευθύνεται σε όποιον ασχολείται ή θα ήθελε να ασχοληθεί με την προσχολική αγωγή ή το παιχνίδι ή και τα δύο, και ψάχνει για καινούργιες πηγές έμπνευσης. Οι ενδιαφερόμενοι που θα ήθελαν να αποτελέσουν κομμάτι αυτού του Συνεδρίου μπορούν ήδη μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του (www.playonathens.com) να επιλέξουν και να προμηθευτούν το πακέτο εγγραφής που τους ενδιαφέρει. Συγκεκριμένα, μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στα εξής πακέτα:

-Early Bird Tickets-ειδική προσφορά στο 50% της αξίας του κανονικού εισιτηρίου, που θα ισχύει αποκλειστικα μέχρι τέλος Νοεμβρίου!
-Tickets for Presenters- αφορά όσους γίνουν δεκτοί για να παρουσιάσουν την εισήγηση τους στο πλαίσιο του Συνεδρίου
-Tickets for Dorothean Parents -αφορά αποκλειστικά τους γονείς των παιδιών που φοιτούν ή έχουν φοιτησει στο σχολείο της Dorothy Snot
-Εarly Education Students -αφορά αποκλειστικα φοιτητές και φοιτητριες προσχολικη αγωγης.

Για περισσότερες πληροφορίες, βιογραφικά των παγκοσμίου κύρους key-speakers κλπ,  επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου www.playonathens.com και τα κοινωνικά δίκτυα:
https://www.facebook.com/playonearlyeducation
https://www.instagram.com/playonearlyathens/

Λίγα λόγια για το Συνέδριο

To Συνέδριο Play on Early Education – 1st International Athens Conference αποτελεί την πρώτη οργανωμένη προσπάθεια να βρεθούν για τρεις ημέρες στον ίδιο χώρο οι σημαντικότεροι παιδαγωγοί με επίκεντρο το παιχνίδι στον κόσμο. Τις πρώτες 2 μέρες του συνεδρίου οι εισηγητές θα μοιραστούν με το κοινό τις ιστορίες και τις γνώσεις τους γύρω από το παιχνίδι και την εκπαίδευση. Την τρίτη μέρα, μέσα από workshops διαδραστικού χαρακτήρα, παιδιά και ενήλικες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν κατανοώντας βιωματικά πράγματα που θα έχουν ακούσει τις προηγούμενες ημέρες. Το συνέδριο το εμπνεύστηκαν και το σχεδίασαν οι άνθρωποι της Dorothy Snot, ενός κορυφαίου play-based learning σχολείου για πολύ μικρά παιδιά που λειτουργεί στο κέντρο της Αθήνας απο το 2008 έως σήμερα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ