Η Κόνιτσα στην ετήσια εκδήλωση της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (Handball)

Τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018 στο κατάμεστο αμφιθέατρο της Ακρόπολης πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση για τη βράβευση αθλητών και χορηγών, καθώς και για την κλήρωση των Πρωταθλημάτων Handball Premier και Α1 Γυναικών της περιόδου 2018-2019 από την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος.
Την τιμητική τους είχαν οι κορυφαίοι αθλητές της σεζόν που διακρίθηκαν και κυρίως οι Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Γυναικών Beach Handball για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Καζάν της Ρωσίας.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος βράβευσε, επιπλέον, για τη στήριξή τους στο Handball τις Περιφέρειες Αττικής, Πελοποννήσου, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου και τους Δήμους Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Βέροιας, Κιλκίς, Κοζάνης, Έδεσσας, Προσότσανης, Δράμας, Αμυνταίου και Κόνιτσας.
Ο Δήμος Κόνιτσας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου στηρίζει την προσπάθεια της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος. Συγκεκριμένα, στην Κόνιτσα πραγματοποιήθηκε η Δεύτερη Πανελλήνια Συνάντηση Επίλεκτων αθλητών και αθλητριών Κ14 Handball τον Απρίλιο του 2018 και για τη συνέχεια προγραμματίζονται και άλλες σχετικές δράσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ