Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει ενεργά την Παναχαϊκή – Συνάντηση Απ. Κατσιφάρα και Κ. Κατσουράνη

2016.09.22 @ Συνάντηση Περιφερειάρχη με Κώστα Κατσουράνη και Παναχαΐκή Συμμαχία

Με τον Τεχνικό Διευθυντή της Παναχαϊκής Κώστα Κατσουράνη και στελέχη της «Παναχαϊκής Συμμαχίας» συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.
«Οι ευχές μας είναι δίπλα σας για να ευοδωθεί αυτή η προσπάθεια και να επανέλθει η Παναχαϊκή μας στην μεγάλη κατηγορία. Είναι μεγάλη χαρά μας που Πατρινοί έχουν αναλάβει τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους και με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν έρχονται και οι προσδοκίες και οι επιδιώξεις για το καλύτερο δυνατό» σημείωσε ο Απ. Κατσιφάρας.
Και συμπλήρωσε ο Περιφερειάρχης: «Η «βασίλισσα» Παναχαϊκή είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την Περιφέρειά μας και θα σταθούμε αρωγός στηρίζοντας το δύσκολο έργο σας» ευχόμενος παράλληλα στον Κ. Κατσουράνη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η στενότερη συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της ιστορικής ομάδας των «κοκκινόμαυρων».
«Η κοινωνία μας έχει ανάγκη να αγκαλιάσει και να στηρίξει αυτή την ομάδα και εύχομαι σε όλους καλή δύναμη» υπογράμμισε από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γιώργος Αγγελόπουλος που συμμετείχε στη συνάντηση, ενώ από την «Παναχαϊκή Συμμαχία» παραβρέθηκε ο Σωτήρης Λαϊνιώτης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ