Ιωάννινα: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Χωριό του Αϊ Βασίλη

Πανέτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του είναι το φετινό Χριστουγεννιάτικο χωριό των Ιωαννίνων, το οποίο θα λειτουργήσει στο Ψυχαγωγικό Πάρκο Φρόντζου, μέσα στο μαγευτικό αυτό δάσος που στεφανώνει την πόλη, στον ομώνυμο λόφο, δίπλα στο υπαίθριο Θέατρο της Ε.Η.Μ.
Το «Χωριό του Αι Βασίλη» άνοιξε επίσημα τις πύλες του την Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου, ώρα 17:00 το απόγευμα, με μία μεγάλη γιορτή που θα έχει ως αφετηρία της την Κεντρική Πλατεία και καλεσμένους όλους τους Γιαννιώτες! Στο πλαίσιό της, μία πολύχρωμη παρέλαση με μικρούς και μεγάλους Αι Βασίληδες, με μουσικές και χορούς θα ξεκινήσει από την Πλατεία και θα καταλήξει στο «Χωριό του Αι Βασίλη», όπου θα ακολουθήσει πάρτι με γιορτινά δρώμενα και πολλές εκπλήξεις.
Εκεί θα χτυπήσει φέτος η καρδιά των Χριστουγέννων στα Γιάννινα, με ένα μήνα εκδηλώσεων, δρώμενων, συναυλιών, εργαστηρίων, αλλά και δραστηριοτήτων για όλους τους επισκέπτες του, ειδικά δε για τους μικρότερους σε ηλικία.
Η είσοδος στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της πόλης, στο Ψυχαγωγικό Πάρκο Φρόντζου, θα κοστίζει 1 ευρώ, ποσό απ’ το οποίο το ένα τρίτο, αφού αφαιρεθεί ο ΦΠΑ, θα προσφέρεται στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και το ένα τρίτο, επίσης αφού αφαιρεθεί ο ΦΠΑ στην Κιβωτό του Κόσμου.

Αυτά τα Χριστούγεννα ο Άη Βασίλης έχει το δικό του χωριό, στα Γιάννενα και στο Ψυχαγωγικό Πάρκο Φρόντζου. Μην το χάσετε!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ