Κλοπές στο ΔΑΚ Αγρινίου – Μήνυση σε βάρος αγνώστων και κατά παντός υπευθύνου από την Ένωση Αγ. Δημητρίου

Την ώρα που η ομάδα αγωνίζονταν στο γήπεδο, άγνωστοι «ξάφριζαν» προσωπικά τους αντικείμενα στα αποδυτήρια του ΔΑΚ Αγρινίου – μήνυση κατά αγνώστων και κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε η ομάδα του ΑΠΣ «Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου »

Απανωτές κλοπές για δυο συνεχόμενες ημέρες σημειώθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο στο ΔΑΚ Αγρινίου Μιχαλης Κούσης. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που όπως καταγγέλουν άνθρωποι και αθλητικά σωματεία που χρησιμοποιούν τους αθλητικούς χώρους, είναι διαχρονικό. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και μετά τα τελευταία συμβάντα κινήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστων και κατά παντός υπευθύνου.

Κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Άτλαντες Αγρινίου – Ένωση Αγίου Δημητρίου Β’ για το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣΝ Αιτωλνιας, την Κυριακή 29 Οκτωβριου, άγνωστα άτομα διέρρηξαν τον χώρο των αποδυτηρίων της ομάδας προκαλώντας φθορές και άρπαξαν κινητά τηλέφωνα, χρήματα και σάκους με αθλητικό υλικό που είχαν αφήσει οι αθλητές της ομάδας της Ένωσης Αγίου Δημητρίου εντός του χώρου.

Να σημειωθεί ότι ανάλογο συμβάν σημειώθηκε και μια ημέρα πριν, δηλαδή το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, στο ΔΑΚ Αγρινίου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων Απόλλων Δοκιμίου – Αστέρας Μεσολογγίου .

Στον Αχελωος TV μίλησε η δικηγόρος της ομάδας «Ένωση Αγίου Δημητρίου» Καίτη Πανταζή δηλώνοντας τα εξής :

« Ενημερώθηκα σήμερα από τον εντολέα μου και πρόεδρο της Αθλητικής Ενωσης Αγίου Δημητρίου κ Κων/νο Καρρά για τα γεγονότα τα οποία διαδραματίστηκαν στο ΔΑΚ Αγρινίου δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν φαινόμενα βανδαλισμού και κλοπές προσωπικών αντικειμένων αθλουμένων που λαμβάνουν χώρα και απασχολούν τις αρχές κατά τη διεξαγωγή αθλητικών γεγονότων στο ΔΑΚ Αγρινίου.

Κατόπιν αυτού του γεγονότος μεταβήκαμε στην Ασφάλεια Αγρινίου όπου και υποβάλαμε μήνυση κατά αγνώστων και κατά παντός υπευθύνου.

Επιφυλασσόμεθα παν έτερο δικαίωμα μας. Επιθυμούμε οι αθλούμενοι και παθόντες να αποζημιωθούν τόσο υλικά όσο και ηθικά καθότι μιλάμε για νέα παιδιά.

Βρίσκονταν στο χώρο για την διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Επέστρεψαν στα αποδυτήρια και διαπίστωσαν ότι προσωπικά τους πολύτιμα αντικείμενα είχαν κλαπεί. Θέλω να απευθύνω έκκληση προς τις αρμόδιες αρχές να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα φύλαξης του αθλητικού χώρου»

Η ανακοίνωση της Ένωσης :

ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΕΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Δυστυχώς, για μια ακόμα φορά στο ΔΑΚ Αγρινίου εκτυλίχθηκαν απίστευτες καταστάσεις που μας θλίβουν και μας απογοητεύουν.

Κατά τη διάρκεια του Α’ Ημιχρόνου της αναμέτρησης της Β’ Ομάδας της Ένωσης Αγίου Δημητρίου απέναντι στους Άτλαντες Αγρινίου, άγνωστοι εισήλθαν στα αποδυτήρια της ομάδας, παραβιάζοντας πόρτες, έσπασαν παράθυρα και αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα των ποδοσφαιριστών, χρηματικά ποσά και αθλητικό υλικό.

Θυμίζουμε ότι χθες, άγνωστοι διέρρηξαν ξανά τα αποδυτήρια του ΔΑΚ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Απόλλων Δοκιμίου – Αστέρας Μεσολογγίου. Δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο που άγνωστοι κλέβουν και λεηλατούν τα αποδυτήρια του ΔΑΚ.

Η διοίκηση της ομάδας μας και οι γονείς των ποδοσφαιριστών κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων και κατά παντός υπευθύνου, επιφυλασσόμενοι για κάθε εταίρο νόμιμο δικαίωμά τους.

Τα ελλιπέστατα μέτρα φύλαξης εντός ΔΑΚ Αγρινίου, πρέπει να προβληματίσουν άπαντες και ιδίως τις αρμόδιες αρχές οι οποίες επί πολλών αντίστοιχων επεισοδίων εξακολουθούν να κωφεύουν.

Ως Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου επιφυλασσόμαστε για περαιτέρω ενέργειες.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ