Λευκό τοπίο και πολικές θερμοκρασίες στην Ήπειρο – Α.Καχριμάνης: Οι επισκέπτες δεν πρέπει να έχουν καμία ανησυχία και να μην πανικοβάλονται.

Σε ετοιμότητα ήταν καθ όλη τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας τα μηχανήματα της Περιφέρειας Ηπείρου για τον καθαρισμό των δρόμων ειδικά στα ορεινά από τη Σκάλα Παραμυθιάς ,τα Ζαγόρια ,την Κόνιτσα ,τον Δήμο Πωγωνίου,τα ορεινά της Άρτας έως και το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων.

Η “Σοφία” έφερε χιονοπτώσεις με το ύψος της χιονόστρωσης να κυμαίνεται από τα 2 με 3 εκατοστά και να φτάνει έως τα 10 εκατοστά. Χιονόπτωση επικρατεί και σε ορεινές περιοχές της Πρέβεζας και συγκεκριμένα στα λευκά έχει ντυθεί η Κρυοπηγή στην Δ.Ε Ζαλόγγου και τα ορεινά χωριά της Δ.Ε Λούρου ,από την Ρευματιά μέχρι τον Σκιαδά. Ο μηχανισμός του Δήμου βρίσκεται σε ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσει τυχόν προβλήματα που θα δημιουργηθούν.

Σε ανάρτησή του στο facebook ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης αναφέρει:

Στην Περιφερεια Ηπείρου, όλες οι υπηρεσίες και η Πολιτική Προστασία είναι σε πλήρη ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από την ενδεχόμενη επιδείνωση των καιρικών συνθηκών.

Οι επισκέπτες δεν πρέπει να έχουν καμία ανησυχία και να μην πανικοβάλονται.
Η εμπειρία μας εγγυάται τις ασφαλείς μετακινήσεις σε όλο το οδικό δίκτυο της Περιφέρειας.
Απολαύστε τις διακοπές σας στον φιλόξενο τόπο μας με τις μοναδικές ομορφιές.
Καλη Χρονια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ