Μήνυμα Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη για το 2019

Εύχομαι το νέο έτος να φέρει υγεία και ευτυχία σε όλον τον κόσμο, σε όλους τους Έλληνες, τους Ηπειρώτες και σε όλους τους Αρτινούς, αναφέρει ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης στο μήνυμα του για το 2019 και συνεχίζει:

Η κάθε νέα χρονιά είναι ένα ξεκίνημα ελπίδας. Το 2019 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για την Ελλάδα, την Ήπειρο και την Άρτα μας. Στην αρχή της θητείας μας, δεσμευθήκαμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε την Άρτα. Σήμερα, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα οτι η Άρτα επιτέλους αλλάζει!
Εδώ και 4 χρόνια όλοι μαζί στο Δήμο Αρταίων δουλεύουμε μεθοδικά, με θέληση υλοποιώντας το όραμά μας που είναι βασισμένο στα έργα ανάπτυξης, στην καθημερινότητα, στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, στον πρωτογενή τομέα και στον τουρισμό.
Είναι βέβαιο, πως με την ολοκλήρωσή των έργων που έχουν δρομολογηθεί, θα αλλάξει η φυσιογνωμία και η ταυτότητα της Άρτας μια και καλή. Έχουν ήδη μπει οι βάσεις για την Άρτα της υπερηφάνειας και της προόδου. Είναι στο χέρι μας να χτίσουμε πάνω σ΄ αυτές τις βάσεις και όλοι μαζί να πάμε την Άρτα μπροστά.
Για μια αξιοβίωτη Άρτα!
Για εμάς και τα παιδιά μας.
Εύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους και όλες με υγεία, δύναμη, αισιοδοξία και κοινωνική αλληλεγγύη!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ