Με επιτυχία η κοπή πίτας από το Δίκτυο Στήριξης Μαθητών Αγρινίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Δίκτυο Στήριξης Μαθητών Αγρινίου, η εκδήλωση για την κοπή πίτας, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου το απόγευμα στην αίθουσα του ξενοδοχείου Alexander στο Αγρίνιο.
Συμμετείχαν μέλη των συλλόγων που αποτελούν το Δίκτυο, καθώς και μέλη των διοικητικών συμβουλίων άλλων συλλόγων, εθελοντές και φίλοι, πάντα με ένα κοινό στόχο, όπως το ενδιαφέρον , η προσφορά και η αγάπη για τα παιδιά- μαθητές και των οικογενειών τους που έχουν ανάγκη, πάνω από συμφέροντα και ματαιοδοξίες.
Το Δίκτυο, για άλλη μια φορά, κάλεσε ανοιχτά και άλλους φορείς- συλλόγους της περιοχής, να δηλώσουν ενδιαφέρον και να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή που γίνεται, τονίζοντας ότι , το να παραμένει κάποιος απλός θεατής και κριτής – καλοπροαίρετος ή κακοπροαίρετος- δεν έχει κανένα νόημα.
Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα και τις ευχές όλων για μια καλή και δημιουργική χρονιά , κόπηκε η πίτα των συλλόγων, με την τύχη φέτος να ευνοεί το σύλλογο Φαρμακοποιών Αγρινίου και το φλουρί των μελών πήγε στον κ. Νίκο Μπισμπίκη, πρόεδρο του συλλόγου γονέων του 9ου Δημ. Σχολείου Αγρινίου.
Οι υπεύθυνοι του ΔΙΣΤΗΜΑ, ευχαριστούν όλες τις επιχειρήσεις για τις προσφορές τους και ιδιαίτερα τα τουριστικά γραφεία των κ. Βαγγέλη Σταμούλη και Λάμπου, για την προσφορά εισιτηρίων ταξιδιών στο εξωτερικό .
Επίσης, ευχαριστούν την κ. Λιάπα Κων/να του ξενοδοχείου Alexander, για την φιλοξενία και την προσφορά του μπουφέ της εκδήλωσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ