Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση του ΑΟ Αγρινίου που διοργανώθηκε στην Πλατεία Δημοκρατίας (φωτο)

Ο κόσμος της πόλης του Αγρινίου, αγκάλιασε την εκδήλωση που διοργάνωσε σήμερα το πρωί , ο ΑΟ Αγρινίου, στην πλατεία δημοκρατίας και στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, με την ανταπόκριση μάλιστα, να γεμίζει ικανοποίηση και να δίνει το έναυσμα να συνεχιστούν οι δράσεις με τα παιδιά των ακαδημιών, σε συνεργασία με την πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η ομάδα μας το πρωί του Σαββάτου στην πλατεία Δημοκρατίας.
Ο κόσμος της πόλης μας “αγκάλιασε” την εκδήλωση και βρέθηκε κοντά στους ανθρώπους της ομάδας μας και στα παιδιά των Ακαδημιών του Συλλόγου.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο προπονητής της πρώτης ομάδας του Συλλόγου Γιάννης Διαμαντάκος και όλοι οι παίκτες, λίγες ώρες πριν το αγώνα με τον Α.Ο. Παγκρατίου, που γίνεται σήμερα στις 5 στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου “Μιχάλης Κούσης”.
Η ανταπόκριση στη συγκεκριμένη εκδήλωση μας γεμίζει ικανοποίηση και μας δίνει το έναυσμα να συνεχίσουμε αυτές τις δράσεις με τα παιδιά των Ακαδημιών σε συνεργασία με την πρώτη ομάδα.
Η εκδήλωση αυτή είχε τη στήριξη χορηγών της ομάδας τους οποίους ευχαριστούμε, ενώ ταυτόχρονα ευχαριστούμε τη Δημοτική Αρχή, το Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου και τους Αντιδημάρχους κ.κ. Χρήστο Ζαρκαβέλη και Σπύρο Φλώρο για την παραχώρηση κομματιού στην κεντρική πλατεία της πόλης για την πραγματοποίησή της.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ