Με μεγάλη αγωνιστική , οργανωτική επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών, έπεσε η αυλαία του 7ου Κυπέλλου wakeboard Τριχωνίδας ,΄΄7th Trichonian Wakeboard Cup””,

Με μεγάλη αγωνιστική , οργανωτική επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών, έπεσε η αυλαία του 7ου Κυπέλλου wakeboard Τριχωνίδας ,΄΄7th Trichonian Wakeboard Cup””,που διοργανώθηκε από τον Α.Σ.Α ””Τρίτωνας”” και την Ελληνική Ομοσπονδία Θαλάσσιου Σκι ,υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου , το Σάββατο και την Κυριακή 17-18 Σεπτεμβρίου 2016 στη θέση Δογρή της λίμνης Τριχωνίδας, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου και στον φιλόξενο χώρο του ””Κτήμα Πιθάρι””.
Oι καιρικές συνθήκες και η ενισχυτική παρουσία του κόσμου, συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε οι αθλητές και οι αθλήτριες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να προσφέρουν εντυπωσιακό θέαμα.
img_8984
img_8989
img_9218
Τα επίσημα αποτελέσματα του αγώνα έχουν ως εξής:
Κατηγορία κοριτσιών κάτω των 14 ετών
1η Αλεξάνδρου Ελένη- Πελαγία Χαλκίδα
2η Πιστιόλα Άννα Τρίτωνας
3η Τσινούκα Φερενίκη Βουλιαγμένη
Κατηγορία αγοριών κάτω των 14 ετών
1ος Ηλιού-Λέχε Εμμανουήλ Πάρος
2ος Δημητριάδης Νικόλαος Βουλιαγμένη
3ος Δημητριάδης Ανδρέας Βουλιαγμένη
Κατηγορία γυναικών 14-18 ετών
1η Ηλιού-Λέχε Καλλιόπη Πάρος
2η Σταϊκίδη Μαρία -Σοφία Βουλιαγμένη
3η Παναγοπούλου Δέσποινα Βουλιαγμένη
Κατηγορία ανδρών 14-18 ετών
1ος Ζιώγας Θωμάς Βουλιαγμένη
2ος Καζιάνης Νικόλαος Τρίτωνας
3ος Δαλακούρας Ιωάννης Πάτμος
Κατηγορία Γυναικών
1η Ανδρεοπούλου Κατερίνα Βάρκιζα
2η Αλούπη-Κοκώνη Αγγελική Πάτμος
3η Νάκα Αλεξάνδρα Τρίτωνας

Κατηγορία ανδρών
1ος Τροβάς Παναγιώτης Βουλιαγμένη
2ος Γιαμέος Νικόλαος Πάτμος
3ος Γιαμέος Δημήτριος Πάτμος
Κατηγορία master Ανδρών
1ος Καγκελάρης Νικόλαος Τρίτωνας
2ος Καπνιάρης Μάνθος Τρίτωνας
3ος Λάζαρης Στάθης Τρίτωνας
img_9063
img_9735
Το κύπελλο wakeboard Τριχωνίδας τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Κατσιφάρας Απόστολος, οι αντιπεριφερειάρχες κ.Σταρακά Χριστίνα και κ. Αγγελόπουλος Γιώργος, , ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Κωσταντάρας Σπύρος, οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου κ.Γκρίζης Νικόλαος,κ. Καλαμπαλίκης Ανδρέας, κ. Μελιάδης Γεώργιος και κ. Σαλακίδου Όλγα, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου κ.Μπόκας Χριστόφορος, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου κ.Υφαντής Λεωνίδας και πλήθος συμπολιτών μας.
Τους ευχαριστούμε όλους ,καθώς και τους χορηγούς μας για την αρωγή και την συμπαράσταση τους, στην προσπάθεια μας τόσο για την ανάδειξη των αθλημάτων του υδάτινου στίβου, όσο και της μοναδικής Λίμνης ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ