Μπαμ με Εντινγκά στον Παναιτωλικό!

Ο Παναιτωλικός κινήθηκε υπό άκρα μυστικότητα και σήμερα το μεσημέρι ανακοίνωσε μία ακόμα σπουδαία μεταγραφή μετά από αυτή του Νίκου Καρέλη. Ο λόγος για τον 33χρονο Κονγκολέζο μέσο, Ντελβίν Σανέλ Εντινγκά, ο οποίος υπέγραψε με τον Παναιτωλικό μέχρι και τον Ιούνιο του 2021, με δικαίωμα επέκτασης ενός χρόνου.

Πρόκειται για έναν πολύπειρο μέσο με παραστάσεις από Γαλλία, τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, ενώ αγωνίστηκε ξανά στη χώρα μας με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Αναλυτικά και η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός :

Ο Ντελβίν Εντινγκά υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως τον Ιούνιο του 2021 με δικαίωμα επέκτασης ενός χρόνου. Ο Γάλλος μέσος ήρθε στη χώρα μας χθες, υποβλήθηκε σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και σήμερα ολοκλήρωσε τη συμφωνία με την ομάδα μας.

Έχει αγωνιστεί σε Οσέρ, Μονακό, Ολυμπιακό, Λοκομοτίβ Μόσχας, Σίβασπορ, Αντάλιασπορ και σε 49 αγώνες της Εθνικής ομάδας του Κογκό.

Ο αριθμός της φανέλας του θα είναι το 88.

Το νέο απόκτημα του Παναιτωλικού δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα μετά από αρκετά χρόνια. Έρχομαι σε μια οργανωμένη ομάδα και θέλω να συμβάλω κι εγώ να πετύχει τους στόχους της».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ