Νέα συνεργασία για την Kakarelis Team με τμήματα brazilian jiu jitsu και MMA από το Σεπτέμβριο.

Νέα τμήματα για τον ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Fight Club Kakarelis στα αθλήματα brazilian jiu jitsu και mma με έναν από τους καλύτερους Έλληνες αθλητές του MMA τον Κώστα Ναστούλη. Ο Κώστας που έχει στο ενεργητικό του πολλούς αγώνες θεωρείται από τους καλύτερους Έλληνες αθλητές στο MMA και στο brazilian jiu jitsu.

Ο προπονητής του συλλόγου Κακαρέλης Νίκος με τις γνώσεις του τόσο στην πυγμαχία όσο και στο kick boxing σε συνεργασία με τον Ναστούλη Κώστα όπου είναι σε υψηλό επίπεδο brazilian jiu jitsu θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν το επίπεδο των αθλητών από τον Νομό ώστε ο σύλλογος να πρωταγωνιστεί σε όλα τα μαχητικά αθλήματα.

Ο Ναστούλης Κωστής “The Prisoner” έχει 10 επαγγελματικούς με 2 χρόνια θητεία στη Κύπρο όπου ήταν και στην εθνική Κύπρου. Ο Κώστας είχε προηγούμενες ομάδες team Legacy fight club και draculino . Ο Κώστας αγωνίζεται στις 8 Οκτωβρίου στο στο cage survivor.

Ο σύλλογος προσκαλεί τον κόσμο του νομού να γνωρίσει τα μαχητικά αθλήματα από τους κορυφαίους προπονητές Taekwondo- kick boxing – Πυγμαχία- brazilian jiu jitsu- MMA και εύχεται καλή επιτυχία στον Κώστα όπου πλέον θα προετοιμαστεί στο Fight Club Kakarelis με τον Κακαρέλη Νίκο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ