Νέες συνεργασίες, νέοι στόχοι στην φωτογραφική ομάδα Art8.

Με νέες συνεργασίες ξεκίνησαν την Τρίτη 2 Οκτωβρίου οι συναντήσεις της φωτογραφικής ομάδας της πόλης μας, της «art8”.

Δάσκαλος και βασικός εισηγητής της ομάδας, για την φετινή σεζόν, είναι ο αρχιτέκτων – φωτογράφος Λεωνίδας Φραγκούλης, παλαιό μέλος της art8.

Με ένα δίωρο κάθε εβδομάδα θα καλύψει θεωρητικά φωτογραφικά θέματα ενώ παράλληλα θα «δουλεύει», με όσα μέλη επιθυμούν, ατομικές εργασίες οι οποίες θα παρουσιαστούν στην καλοκαιρινή έκθεση της Art8.

Ένα ακόμη δίωρο κάθε εβδομάδα θα καλύπτεται από παλαιά μέλη της ομάδας καλύπτοντας τεχνικά θέματα και κάνοντας πρακτική στο χώρο του εργαστηρίου.

Επιπλέον, η art8 έχει έρθει σε συμφωνία με την φωτογράφο και καθηγήτρια φωτογραφίας κ. Ευγενία Αραβαντινού, προκειμένου να διεξαχθούν τρία διήμερα σεμινάρια τους προσεχείς μήνες.

Η καινοτομία της φετινής χρονιάς είναι η μετεξέλιξη της καθιερωμένης φωτογραφικής έκθεσης του Ιουλίου σε Φεστιβάλ Φωτογραφίας με ποικίλα δρώμενα φωτογραφικού ενδιαφέροντος, τα οποία θα ανακοινωθούν προσεχώς αναλυτικά.

Οι συναντήσεις της ομάδας είναι ανοιχτές για όλους όσους διατηρούν η επιθυμούν να αναπτύξουν ενδιαφέρον για την φωτογραφία και δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία στην φωτογραφική πρακτική.

Η ομάδα art8 αποτελεί τμήμα του Παραδοσιακού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Αγρινίου και εδρεύει στην οδό Γαλάνη 4 – πλατεία Χατζοπούλου.

Οι συναντήσεις της ομάδας γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 9 -11 το βράδυ.

Ιστοσελίδα https://art8.gr mail: info@art8.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ