Νικητής ο Δημήτρης Σταθοχρηστόπουλος στο International MMA Festival

Στο Ιnternational ΜΜΑ Festival έλαβε μέρος ο Ηρακλής Αγρινίου με τον αθλητή Σταθοχρηστόπουλο Δημήτρη.

Το  international mma fesstival πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στην πόλη της Αθήνας στο κλειστό γήπεδο του Μετς με διοργανώτρια την Πανελλήνια ομοσπονδία Μεικτών Πολεμικών τεχνών  ( στην οποία ο Ηρακλής Αγρινίου είναι ιδρυτικό μέλος από το 2003) και την  IMMAF (παγκόσμια ομοσπονδία mma)   υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και της περιφέρειας Αττικής.

Στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν εθνικές ομάδες  του mma από επτά χώρες της Ευρώπης  και επίσημους προσκεκλημένους τον πρόεδρο της IMMAF,  τον Δήμαρχο Αθηναίων Μπακογιάννη Κώστα , τον  Περιφερειάρχη  Πατούλη Γιώργο.

Ο Ηρακλής Αγρινίου είχε την τιμή να συμμετάσχει με τον αθλητή Σταθοχρηστόπουλο Δημήτρη , ο οποίος αντιμετώπισε στο οχτάγωνο κλουβί τον Armant Lamik από την Ουγγαρία σε αγώνα τριών γύρων με όρους mma τον οποίο και κέρδισε μετά από συναρπαστικό αγώνα και από τους δύο αθλητές.

Επίσης στην ίδια διοργάνωση  από το πρωί, πραγματοποιήθηκαν και ερασιτεχνικοί αγώνες σε όλα τα στυλ των κατηγοριών.

Από τον Ηρακλή Αγρινίου αγωνίσθηκε στο άθλημα του grappling στην Α’ κατηγορία στα 77 κιλά ο Έμπειρος Γιάννης Κράνης ο οποίος και κέρδισε. Ο Δημήτρης Τσιόβουλος επίσης στο grappling στα 84 κιλά στην Α’ κατηγορία ο οποίος παρά τα 46 του χρόνια πλέον συνεχίζει να αγωνίζεται πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και περνώντας την ισοπαλία.

Πολύ καλή εμφάνιση και για το νεαρό και πολλά υποσχόμενο στο άθλημα του grappling Λαμπρό Καρρά στον πρώτο του αγώνα.  Ιδιαίτερα ευχαριστημένος δηλώνει ο προπονητής του Ηρακλή Αγρινίου Καψιμάλης Γιώργος για της εμφανίσεις των αθλητών του σε ένα άθλημα με πάρα πολλές απαιτήσεις και γνώσεις ( MMA) . Πολλά συγχαρητήρια επίσης από τον έμπειρο προπονητή στον πρόεδρο της ομοσπονδίας κύριο Δημήτρη Δημητρίου για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει τόσα χρόνια για την προώθηση του mma στην χώρα μας .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ