Ο Απ. Κατσιφάρας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς Σε ποια σχολεία θα είναι τη Δευτέρα ο Περιφερειάρχης και οι Αντιπεριφερειάρχες

Ο Απ. Κατσιφάρας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς
«Κάθε καινούργια αρχή εμπεριέχει προσδοκίες, ελπίδες και όνειρα. Εκφράζω τις θερμότερες ευχές μου στους μαθητές μας και τις οικογένειες τους, αλλά και στην εκπαιδευτική μας κοινότητα, ώστε στο τέλος αυτής της νέας σχολικής χρονιάς να απολαύσουν την ευόδωση των προσπαθειών τους και την επίτευξη των στόχων τους» επισημαίνει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2016-2017.
Και συνεχίζει ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας στο μήνυμά του, προσθέτοντας ότι
«Τα παιδία μας, η νέα γενιά, αποτελούν τη σημαντικότερη ελπίδας μας για μια καλύτερη Ελλάδα.
Εύχομαι στους μαθητές να οπλιστούν με δύναμη και υπομονή στο καινούργιο ταξίδι που ξεκινούν προς κατάκτηση της γνώσης και να αξιοποιήσουν τις θυσίες που κάνουν οι οικογένειές τους σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας.
Είμαι σίγουρος ότι οι δάσκαλοι και οι καθηγητές μας, παρά τις αντιξοότητες, θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της εκπαιδευτικής διαδικασίας και στις ανάγκες των παιδιών μας με ζήλο και αίσθημα ευθύνης.
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι στο πλευρό των μαθητών, τον γονιών και των εκπαιδευτικών, και καθημερινά δίνει μάχες για την βελτίωση των εκπαιδευτικών υποδομών της, αλλά και για τη διασφάλιση μιας δωρεάν δημόσιας Παιδείας που θα προσφέρει ίσες ευκαιρίες μάθησης σε όλους.
Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ