Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με τους Διευθυντές των Ειδικών Σχολείων που συμμετείχαν στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Christmas Street Music Festival»

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συναντήθηκε με τους Διευθυντές των Ειδικών Σχολείων που συμμετείχαν στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Christmas Street Music Festival».

Φέτος, για πρώτη φορά στο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Αγρινίου, διοργανώθηκε μουσικό φεστιβάλ στο οποίο συμμετείχαν επτά διαφορετικά μουσικά σχήματα σε σημεία της πόλης. Σε κάθε σημείο υπήρχαν ειδικοί κουμπαράδες για την ενίσχυση των ειδικών σχολείων του Αγρινίου. Συγκεκριμένα για το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Αγρινίου, το Ειδικό Νηπιαγωγείο Μαρία Δημάδη, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο “Μαρία Δημάδη”, το 1ο Ειδικό Δημοτικό  Σχολείο Αγρινίου και το 2ο Ειδικό Δημοτικό  Σχολείο Αγρινίου.

Οι Διευθυντές Σπύρος Μπαλτάς, Μάριος Δημάκης, Λάμπρος Αγγέλης, Γιάννα Χαρδαλιά, Πάνος Μυζήθρας, Νίκος Δεληγιάννης ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου για την πρωτοβουλία.

«Είναι βαθιά ανάγκη να στηρίζουμε την εκπαίδευση και τα ειδικά σχολεία. Αναγνωρίζουμε τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλετε εσείς και οι συνάδελφοί σας και επιθυμούμε να είμαστε συμπαραστάτες. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Αγρινιώτες που συμμετείχαν στη δράση και στήριξαν την πρωτοβουλία. Η Δημοτική Αρχή θα συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις στην αναβάθμιση των σχολείων και θα συνεχίσει την προσπάθεια για την εξασφάλιση πόρων για κτιριακές υποδομές», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ