Ο Δήμος Θέρμου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου Θέρμου έκοψε ο Δήμαρχος Σπυρίδων Κωνσταντάρας μαζί με αντιδημάρχους και εργαζόμενους.

Στη σύντομη ομιλία μαζί με τις θερμές ευχές του για το νέο έτος επιβεβαίωσε την ικανοποίησή του για τις επιδόσεις των εργαζομένων. Ειδικότερα αναφέρθηκε στο πλαίσιο των αναγκών, που καλύπτει το οκτάμηνο πρόγραμμα του Ο.Α.Ε.Δ. με βασική στόχευση τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Ακόμη , ο Δήμαρχος τόνισε τον υπερκομματικό ρόλο του θεσμού , που διεκδικεί προς όφελος του ορεινού Δήμου διευκρινίζοντας παράλληλα, ότι θα ζητήσει να διευρυνθεί ο χρονικός ορίζοντας των εργαζόμενων για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών και των δομών. Επιπλέον υπογράμμισε – για μια ακόμη φορά – ότι η πόρτα του Δημάρχου είναι ανοικτή για θέματα που απασχολούν εργαζόμενους και δημότες.

Ιδιαίτερες στιγμές εκτυλίχτηκαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θέρμου , όταν ο Δήμαρχος Σπυρίδων Κωνσταντάρας υποδέχτηκε με ευχές και συμβουλές νεαρούς μαθητές του Ο.Α.Ε.Δ που κάνουν την πρακτική τους άσκηση αποκαλύπτοντας ότι και ο ίδιος έκανε το πρώτο του μεροκάματο σε ηλικία 15 ετών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ