Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γρηγόρης Ζαριφόπουλος συναντά τον δημοσιογράφο Νίκο Υποφάντη στο 3ο Digital Dialogue του 8ου Regional Growth Conference

To 3o Digital Dialogue του 8th Regional Growth Conference έρχεται τη Δευτέρα 22 Ιουνίου, στις 15:00
Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή των δύο πρώτων ψηφιακών διαλόγων στο πλαίσιο του ετήσιου Συνεδρίου Περιφερειακής Ανάπτυξης, 8th Regional Growth Conference, επόμενο ψηφιακό ραντεβού δίνουν ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γρηγόρης Ζαριφόπουλος με το δημοσιογράφο Νίκο Υποφάντη.
Με θέμα «Ψηφιακή Διακυβέρνηση και Ψηφιακές Δεξιότητες», ο Υφυπουργός θα μιλήσει στον Νίκο Υποφάντη για την ψηφιακή στρατηγική, την ταχύτητα και την αμεσότητα με την οποία η Ελλάδα υιοθέτησε νέες τεχνολογικές λύσεις, καθώς και την επόμενη ψηφιακή μέρα.
Μείνετε συντονισμένοι τη Δευτέρα 22/6, στις 15:00 στο www.regional-growth-conference.gr και στο www.facebook.com/RegionalGrowthConference/ για να παρακολουθήσετε τη συζήτηση live.

Το 3o Digital Dialogue του 8ου Regional Growth Conference, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Τα Digital Dialogues αποτελούν προ-συνεδριακές one to one ψηφιακές συζητήσεις μεταξύ διακεκριμένων δημοσιογράφων και κορυφαίων προσωπικοτήτων της επικαιρότητας, που γίνονται στο πλαίσιο του 8th Regional Growth Conference το οποίο θα λάβει χώρα, στις 2 – 4 Ιουλίου στην Πάτρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ