Πάτρα: 10 οι προσαγωγές για την συμπλοκή στην Ακτή Δυμαίων

Δέκα είναι οι προσαγωγές που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών για το συμβάν που που έλαβε χώρα χθες κατά τις απογευματινές ώρες στην Ακτή Δυμαίων.

Η συμπλοκή που έγινε στο σημείο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αλλοδαπών από το Αφγανιστάν, που εντοπίστηκαν στις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστάσια της ΑΒΕΞ και στην γύρω περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες,, αναμένεται να προσέλθει στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού, διερμηνέας καθώς η πλειοψηφία των προσαχθέντων δεν μιλά Ελληνικά.

Οι τραυματίες του αιματηρού επεισοδίου, έλαβαν εξιτήριο από το Νοσοκομείο. Ως δράστες της επίθεσης, οι τραυματίες σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπέδειξαν στις διωκτικές αρχές ομοεθνείς τους, οι οποίοι μέχρι αργά το βράδυ αναζητούνταν για να συλληφθούν. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, τα αίτια της επίθεσης σχετίζονται με την επικράτηση των ομάδων που εμπλέκονται στη διακίνηση παράτυπων μεταναστών στο λιμάνι και για το ποιες έχουν τον έλεγχο εντός και εκτός της λιμενικής ζώνης.

Υπενθυμίζεται, ότι χθες  νεαροί Αφγανοί φέροντας ο ένας τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον γλουτό και ο δεύτερος από όπλο στο πόδι, παρελήφθησαν έξω από τον χώρο των παλαιών Σφαγείων, όπου είχαν μεταφερθεί από ομοεθνείς τους, και διεκομίσθησαν εσπευσμένα με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, με άνδρες της Ασφάλειας, να εντοπίζουν και να συλλέγουν στον τόπο του συμβάντος δύο κάλυκες από πιστόλι.

 

Πηγή κειμένου: dete.gr, Βίντεο : thebest.gr

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ