ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:30

Το Σάββατο o Παναιτωλικός δίνει τον πρώτο αγώνα για τη στο Αγρίνιο για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Στις 8.30 το βράδυ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, σε μια σημαντική αναμέτρηση.
Στον αγώνα αυτό και σε κάθε αγώνα που θα ακολουθήσει, ο Παναιτωλικός θέλει όλους τους φίλους δίπλα του! Να ενθαρρύνουν, να συμπαρασταθούν, να ενισχύσουν τους ποδοσφαιριστές , να ευχαριστηθούν απ’ το ποδοσφαιρικό θέαμα που θα προσφέρουν οι ομάδες.
Περισσότεροι από 1.600 φίλαθλοι εξασφάλισαν θέση στην κερκίδα για όλη τη σεζόν, αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας. Σύμφωνα με τον Παναιτωλικόι, με τη ζήτηση που παρατηρείται, αναμένεται ο συνολικός αριθμός να ξεπεράσει τα 1.720 εισιτήρια διαρκείας που διατέθηκαν πέρσι.
Τα γραφεία της ΠΑΕ Παναιτωλικός στο γήπεδο θα είναι ανοικτά την Τετάρτη και την Πέμπτη, από τις 10.00 το πρωί έως τις 6.00 το απόγευμα, για να εξυπηρετήσουν όσους θέλουν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας στην ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ κυκλοφορίας τους.
Εκτός των εισιτηρίων διαρκείας θα κυκλοφορήσουν και απλά εισιτήρια. Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοικτά την Παρασκευή από τις 10.00 το πρωί έως τις 6.00 το απόγευμα και το Σάββατο από τις 12.00 το μεσημέρι έως την έναρξη του αγώνα (8.30).
Να δούμε το βίντεο με τους Κυριακίδη και Λεντέσμα οι οποίοι μας καλούν στο γήπεδο
[videojs_video url=”http://www.acheloostv.gr/online/images/videos/EIDHSEIS/20_9_16/KYRIAKIDHS LENTESMA.mp4″]

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ