Πανεπιστήμιο Πατρών: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ενημερωτική Εσπερίδα με θέμα: Αειφορική Γεωργία

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16/03/22 στο Αγρίνιο η Εσπερίδα με θέμα «Αειφορική Γεωργία» που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Πατρών εν όψει της ενεργοποίησης από την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά του Προπτυχιακού Προγράμματος «Αειφορική Γεωργία» στη Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Στόχος της ημερίδας ήταν η  ενημέρωση σε θέματα γεωργίας, καθώς και στη συμβολή των νέων αποφοίτων – γεωπόνων στην αειφορική γεωργία, η οποία ευελπιστούμε ότι θα συμβάλλει αποτελεσματικά στην ανάπτυξη της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Υπαίθρου.

Κατά την έναρξη της ημερίδας χαιρετισμούς απηύθυναν οι κκ. Διονύσιος Μαντζαβίνος, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών και Διεθνών Θεμάτων, Αποστόλης Δημητρόπουλος, Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης, Περικλής Μήτκας, Πρόεδρος ΕΘ.Α.Α.Ε., Νεκτάριος Φαρμάκης, Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Θανάσης Πετρόπουλος, Πρόεδρος Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Παράρτημα Πελοποννήσου.

Διακεκριμένοι Έλληνες του Εξωτερικού που υπηρετούν σε μεγάλους οργανισμούς ή γνωστά εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα κατέθεσαν την προσωπικής τους άποψη, ενώ ακολούθησε γόνιμη συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων με συντονιστή τον κ. Δημήτριο Σκούρα, Αντιπρύτανη Οικονομικών και Ανάπτυξης. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την αποφώνηση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγητή Χ. Μπούρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ