Παρουσιάστηκε το πρώτο μυθιστόρημα του Αιτωλοακαρνάνα στιχουργού κ. Γιώργου Κλεφτογιώργου

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος, η παρουσίαση του πρώτου μυθιστορήματος του Αιτωλοακαρνάνα στιχουργού κ. Γιώργου Κλεφτογιώργου.

Για το βιβλίο μίλησαν ο κ. Κώστας Νάκος, συντονιστής Εκπαίδευσης και ο Επικοινωνιολόγος και Εκδότης κ.Αντώνης Παπαϊωάννου. Αποσπάσματα από το βιβλίου διάβασε η Ηθοποιός-Σκηνοθέτης κ.Γιούλη Μαρούση.
Την εκδήλωση συντόνισε ο Δημοσιογράφος κ. Παναγιώτης Τσακανίκας.

Παραβρέθηκε και χαιρέτισε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Λάμπρος Δημητρογιάννης και η Αντιδήμαρχος Μαρία Παπαγεωργίου.
Επίσης ήταν εκεί ο τ. Βουλευτής και Δήμαρχος Γιάννης Βαϊνάς, ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Κοντονάσιος, πρόεδροι Συλλόγων και Φορέων.
Ο Γιώργος Κλεφτογιώργος κατάγεται από τον Βάλτο και μεγάλωσε στο Αγρίνιο, για να συνεχίσει την επαγγελματική του καριέρα και την καταξίωση στην Αθήνα. Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες, ενώ τραγούδια του έχουν ερμηνεύσει οι σημαντικότεροι τραγουδιστές. Πολλά από αυτά, είναι πασίγνωστα και χιλιοτραγουδισμένα.
Αν και είναι γνωστός στο πανελλήνιο για τους στίχους του, το πρώτο του μυθιστόρημα έχει τύχει σημαντικής αποδοχής, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης στο Αγρίνιο, έγινε γνωστό πως ετοιμάζει και νέες συγγραφικές δουλειές.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ