Πρέβεζα: Με drone και σκύλους εντόπισαν 1.102 χασισόδεντρα

Την τεράστια χασισοφυτεία είχε στήσει η ελληνοαλβανική σπείρα η οποία εξαρθρώθηκε στις 16 Ιουλίου

Άλλη μια τεράστια χασισοφυτεία που είχε στήσει η ελληνοαλβανική σπείρα η οποία εξαρθρώθηκε στις 16 Ιουλίου, εντοπίστηκε στην παραποτάμια περιοχή του Λούρου Πρέβεζας με τη βοήθεια του drone της ΕΛ.ΑΣ.. Τα συνολικά 1.102 δενδρύλλια κάνναβης που βρέθηκαν σε αυτήν, ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό σε 4.547!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Άρτας και της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης έφτασαν στην χασισοφυτεία με βάρκες, καθοδηγούμενοι και από τους ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους που είχαν μαζί τους. Οι πληροφορίες που είχαν, ανέφεραν ότι η φυτεία είχε στηθεί από την εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούταν σε Πρέβεζα, Άρτα και Αττική και εξαρθρώθηκε με κολοσσιαία επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθησαν έξι Αλβανοί και δυο Έλληνες ηλικίας 24 ως 59 χρόνων.

Τότε, σε τρία διαφορετικά σημεία από τη Γέφυρα Καλογήρου μέχρι και την δύσβατη όχθη του Λούρου, είχαν κατασχεθεί 3.445 δενδρύλλια κάνναβης δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και 552 γραμμαρίων, 30.865 ευρώ, 17 κινητά, υλικά συσκευασίας των ναρκωτικών, όπλα και αυτοκίνητα. Για τη νέα φυτεία σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή και άλλων ατόμων.

Πηγή: protothema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ