Πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης των Κατηχητικών Συντροφιών της Ενορίας Κατούνας Λευκάδος

Το απόγευμα της Δευτέρας, 25 Ιουνίου 2018 και ώρα 8.30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Λευκάδας στην πλατείας της Κατούνας Λευκάδος η γιορτή λήξης των Κατηχητικών Συντοφιών της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου της εν λόγω κώμης. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον διαχρονικό συνθέτη Βασίλη Τσιτσάνη, τραγούδια του οποίου απέδωσαν όμορφα τόσο η Νεανική Χορωδία όσο και η Χορωδία Ενηλίκων του Ι. Ναού Αγίου Βησσαρίωνος Φιλιππιάδας, υπό την καθοδήγηση του εφημερίου Αιδεσ. Πρωτοπρεσβυτέρου π. Ελευθερίου Χαραλαμπίδη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος, κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεώς Λευκάδας καθώς και πλήθος κόσμου που γέμισε τη πλατεία του χωριού, αψηφώντας τον άστατο καιρό. Τα μουσικά ακούσματα πλαισίωσαν πέντε μέλη της Νέας Χορωδίας Λευκάδος χορεύοντας και δίνοντας παράλληλα μια επιπλέον ομορφιά στην εκδήλωση.

Πριν την λήξη ο Σεβασμιωτάτος απηύθυνε πατρικούς λόγους κι ευχαριστίες πρός όλους όσους κοπίασαν για την διεξαγωγή της μουσικοχορευτικής εκδήλωσης ενώ συνεχάρει τα μέλη των δύο χορωδιών, τους μαέστρους, τους μουσικούς, τον π. Ελευθέριο και τον εφημέριο Κατούνας Αιδεσιμ. Πρεσβ. π. Βασίλειο Κακλαμάνη για την πρωτοβουλία και την υλοποίηση της όμορφης αυτής βραδιάς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ