Προβολή Bίντεο της Κέρκυρας στο Discover Greece

Η λαμπερή σταρ του Ιονίου, η Κέρκυρα, μαγνητίζει τα βλέμματα στο Discovergreece.com, την ψηφιακή πλατφόρμα της Marketing Greece, και μαγεύει το κοινό με τη διαχρονική κομψότητα και λάμψη της.

Ως γνήσια πρωταγωνίστρια που απολαμβάνει την αγάπη των θαυμαστών της, η Κέρκυρα, μοιράζεται μαζί τους τις ξεχωριστές εμπειρίες που μπορούν να ζήσουν στο νησί και τους ξεναγεί σε κάθε γωνιά της, μέσα από τρία (3) βίντεο, που δημιούργησε η Marketing Greece. Στο πρώτο βίντεο, η Κέρκυρα ως Spotlight Diva υποδέχεται τους επισκέπτες της στην ιδιαίτερη Island Break εμπειρία της, ενώ στο δεύτερο τους προσκαλεί στις λαμπερές παραλίες και την κοσμοπολίτικη ομορφιά της και τέλος, στο τρίτο βίντεο, τους προσφέρει απλόχερα τις απολαυστικές στιγμές ηρεμίας και γαλήνης που επιφυλάσσει μια επίσκεψη τους σε αυτήν.

Τα βίντεο της Κέρκυρας και τα ειδικά σχεδιασμένα από πλάνα των βίντεο GIFs, προβλήθηκαν στο ελληνικό και διεθνές ταξιδιωτικό κοινό, στο πλαίσιο ειδικής καμπάνιας στα Social Media του Discovergreece.com. Τα βίντεο προσέλκυσαν περισσότερα από 298.000 Views και τα GIF posts άγγιξαν τις 316.900 Reach στη σελίδα του Discovergreece.com στο Facebook, η οποία αριθμεί περισσότερους από 1.000.000 φίλους.

Τα βίντεο αποτελούν εργαλείο για την αποτελεσματική προώθηση και την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Κέρκυρας και εντάσσονται στο ευρύτερο πλαίσιο ενεργειών της Marketing Greece για την προβολή και προώθηση των Ιονίων Νήσων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ