Προληπτικά μέτρα από τον Δήμο Αγρινίου για τον κορωνοϊό

Με απόφαση του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου ο Δήμος προχωρά, εντός του Σαββατοκύριακου, σε προληπτική απολύμανση των σχολικών συγκροτημάτων, παιδικών σταθμών και αθλητικών χώρων ως μέτρο περιορισμού του κορωνοϊού.
Προηγήθηκε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δημάρχου με τους Αντιδημάρχους Αγρινίου και σύσκεψη με τους Διευθυντές όπου εξετάστηκαν και αποφασίστηκαν όλα τα μέτρα για την αναγκαία προφύλαξη.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε σχετικά :«Αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία και σύνεση όλα τα τελευταία δεδομένα από την μετάδοση του ιού στην χώρα μας. Με απόλυτο σεβασμό στους δημότες προβαίνουμε στη λήψη όλων των αναγκαίων προληπτικών μέτρων ώστε να προστατεύσουμε, όσο είναι εφικτό, τη δημόσια υγεία».
Στο πλαίσιο αυτό καλούνται, αύριο Παρασκευή στις 11.00 π.μ. στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου ( Αναστασιάδη 1), εκπρόσωποι των Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών, Φροντιστηρίων, γυμναστηρίων, αθλητικών συλλόγων και της εστίασης προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με τις εξελίξεις και τους τρόπους προφύλαξης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ