Προπονητής σε ενα από τα μεγαλύτερα Taekwondo Camp ο Νίκος Κακαρελης.

Προπονητής σε ένα από τα καλύτερα camp taekwondo της Ελλάδας που γίνεται για 5η χρονιά θα είναι ο προπονητής του ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Νίκος Κακαρελης.

Το camp διοργανώνει ο αθλητικός σύλλογος WTF Ιωαννίνων ΖΗΚΟΣ με συμμετοχή πολλών συλλόγων από πολλά μέρη της Ελλάδας, ενώ συμμετέχουν αθλητές της εθνικής ομάδας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει τον Οκτώβριο όπως και αρκετοί αθλητές όπου έχουν πανευρωπαϊκες διακρίσεις αλλά και πρωταθλητές Ελλάδας.

Κάποιοι από τους πρωταθλητές που συμμετέχουν είναι η Μπιτσικωκου Δημητρα χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης και βαλκανιονικης , η Καλτση Ευφροσύνη ασημένιο ασημένιο YOUTH GAMES ,Κουμουδη Άννα χάλκινο μετάλλιο στο βαλκανικό πρωτάθλημα , Μπετσικας Μιχάλης χάλκινο European kids , Κουμουδη Ιφιγένεια ασημένιο European kids του ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ με προπονητή τον Κακαρελη Νίκο.
Σαρβανακη πρωταθλήτρια Ευρώπης 2018 και Ιωαννιδου πρωταθλήτρια Ευρώπης με προπονητή τον Γουρουφιδη Μίλτο. Ο Κατσουλιδης μέλος της εθνικής ομάδας σε 2 πανευρωπαϊκά ενα νεων Πολωνία και ενα ισπανια εφήβων, Κατσιωρας μέλος τής εθνικής ομάδας 2 πανευρωπαϊκά νεων κ εφήβων, οι Βαλκανιονικες ΚΙΤΣΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΎΛΑ ΚΙΤΣΙΟΥ ΒΑΣΙΑ,ΜΠΟΥΚΛΑΣ,ΚΑΤΣΟΥΛΙΔΗΣ,ΚΑΤΣΙΩΡΑΣ, και ο Γκογκακης 5ος πανευρωπαϊκός του συλλόγου WTF Ιωαννίνων ΖΗΚΟΣ. Επίσης συμμετέχουν η Κουτρουμπη Κέλλυ πρωταθλήτρια Ελλάδος και μέλος της εθνικής ομάδας για το παγκόσμιο , Θεοδοσίου Γιώργος πρωταθλητής Ελλάδας και μέλος της εθνικής ομάδας για το παγκόσμιο, Θεοδοσίου Ηλίας πρωταθλητής Ελλάδας ,Κοβερης Άρης Πανελλήνιος πρωταθλητής, Κουτρουμπη Ελισάβετ πρωταθλήτρια Ελλάδος και μέλος της εθνικής ομάδας στο πάγκοσμιο πρωτάθλημα του 2018, όλοι αθλητές της Νέας Ιωνίας Αττικής με προπονητρια την Κακαρελη Ζωή.

Συμμετέχουν επίσης σύλλογοι από την Θεσσαλονίκη- Βόλο- Γιάννενα- Αθήνα -Αγρίνιο- Πρέβεζα- Παξοί- Μεσολόγγι. Την διοργάνωση την έχει αναλάβει ο αθλητικός σύλλογος WTF Ιωαννίνων ΖΗΚΟΣ με προπονητή τους πρωταθλητές Βασίλη Ζηκο και Λαμπρινή Ζηκου αλλά και ο μεγάλος δάσκαλος του συλλόγου που έφερε το taekwondo στα Ιωάννινα Οδυσσέας Ζηκος. Επίσης συμμετέχουν κι 2 άλλοι σύλλογοι από τα Γιάννενα .

Το camp θα διεξαχθεί με τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που προβλέπει το πρωτόκολλο στις εγκαταστάσεις του WTF Ιωαννίνων. Οι προπονήσεις θα είναι χωρισμένες σε 2 τμήματα όπου θα κάνουν διπλές προπονήσεις καθημερινά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ