Κάλεσμα προς τον επιχειρηματικό κόσμο του Νομού Αιτωλ/νιας για συμπαράσταση και συμμετοχή στην “πολύ σημαντική πρωτοβουλία του Παναιτωλικού και του Αχελώος Tv” να διοργανώσουν Τηλεμαραθώνιο στήριξης – ενίσχυσης των δομών Υγείας της Αιτωλοακαρνανίας, απευθύνει με μήνυμά του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Τσιχριτζής.
Ο κ Τσιχριτζής, επισημαίνει ότι το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ύστερα απο άδεια του Υπουργείου Ανάπτυξης θα συνεισφέρει και Οικονομικά ώστε να θωρακιστεί όσο γίνεται το σύστημα Υγείας της περιοχής.
“Πολύ σημαντική πρωτοβουλία του Παναιτωλικού και του Αχελώος Tv. Εμείς συμπαραστεκόμαστε και ελπίζω και η κοινότητα των επιχειρηματιών της περιοχής μας θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα αυτό ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε στην κατεύθυνση της Υγειονομικής αποκατάστασης κάποιων πραγμάτων τα οποία είναι απαραίτητα να υπάρχουν και να θωρακιστεί όσο γίνεται το σύστημα Υγείας της περιοχής. Εμείς σαν Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, πέρα από την συμπαράσταση την ηθική και το κάλεσμα προς τον επιχειρηματικό κόσμο να συμμετάσχει, μετά από σχετική άδεια του Υπουργείου Ανάπτυξης θα μπορέσουμε να συμμετάσχουμε και οικονομικά σε αυτήν την πολύ σημαντική προσπάθεια.”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ