Σεμινάριο με θέμα: Μαθαίνω Πληροφορική δίχως Υπολογιστή

Το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αγρινίου μετά από πρωτοβουλία της συγγραφέως Αριάδνης Δάντε, Μηχανικού Πληροφορικής με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην «Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων» διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα: Μαθαίνω Πληροφορική δίχως Υπολογιστή, προκειμένου να διδάξει τα εκπαιδευτικά της προγράμματα: «Ο Απόστολος στην Πυθωνία», «Η Τύχη πάει στην παραλία» και «Ο Ενρίκε στο Μεξικό» στους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας και για να ενισχύσει το Παράρτημα Αγρινίου της ΕΛΕΠΑΠ.

Καλείτε κάθε ενδιαφερόμενος, ανεξαρτήτου ειδικότητας, που επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή στη διαδικτυακή φόρμα του υπερσυνδέσμου https://goo.gl/forms/an4DTRxWCis7Kic12 μέχρι την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18:00.

Η παρουσίαση των σεμιναρίων θα πραγματοποιηθεί στο πρώην Κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος (Αναστασιάδη 1, Αγρίνιο) κατά τις εξής ημερομηνίες :
1. «Ο Απόστολος στην Πυθωνία», Εισαγωγή σε βασικές έννοιες προγραμματισμού, Σάββατο 01 Οκτωβρίου 2016, 11:00 – 13:00
2. «Τύχη πάει στην παραλία», Εισαγωγή στην αντικειμενοστρέφεια, Σάββατο 05 Νοεμβρίου 2016, 11:00 – 13:00
3. «Ο Ενρίκε στο Μεξικό», Ασφάλεια στο Διαδίκτυο, Σάββατο 03 Δεκεμβρίου 2016, 11:00 – 13:00
Τα σεμινάρια για τα εκπαιδευτικά προγράμματα απευθύνονται σε νηπιαγωγούς και δασκάλους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και παρουσιάζουν στους συμμετέχοντες τη Διδακτική της Πληροφορικής μέσα από το θεατρικό παιχνίδι.

Για την συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα δεν απαιτούνται συγκεκριμένες δεξιότητες από πλευράς των συμμετεχόντων. Το κόστος συμμετοχής στα σεμινάρια ανέρχεται στα 2€ ανά εκπαιδευτικό πρόγραμμα και θα δοθούν εξ ολοκλήρου για την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ (Παράρτημα Αγρινίου).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ