Σε Προάστιο και Καστελόκαμπο για το δρόμο Πατρών- Αιγίου ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος και ο Δημήτρης Δριβίλας.

την περιοχή του Προαστίου και του Καστελοκάμπου βρέθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης κ. Δημήτρη Δριβίλα, ο οποίος είναι και κάτοικος της περιοχής και τον Πρόεδρο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Προαστίου κ. Ηλία Παναγιωτακόπουλο.
Στόχος της επίσκεψης ήταν η διερεύνηση των δυνατοτήτων τοπικής ανάπλασης ενόψει του έργου «Αναβάθμιση, βελτίωση και συντήρηση της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου Πατρών, Τμήμα Πάτρα- Αίγιο», ύψους 12,5 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο πρόκειται να δημοπρατηθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, όπως έχει εξαγγείλει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας.
Η ανάπλαση στο ύψος του Προαστίου και του Καστελοκάμπου θα επιχειρηθεί να είναι αντίστοιχη αυτής που έγινε στην περιοχή της Παραλίας ενόψει της εκτέλεσης έργου οδοποιίας, έτσι ώστε παράλληλα με το ιδιαίτερα σημαντικό έργο της αναβάθμισης της οδού, να αναβαθμιστεί και ένα κομμάτι των περιοχών που γειτνιάζει με τον δρόμο και μπορεί να εξωραϊστεί προς όφελος των κατοίκων.
Ο κ. Αλεξόπουλος συζήτησε με κατοίκους για τα σημεία στα οποία είναι δυνατόν να γίνουν παρεμβάσεις καθώς και για τις τεχνικές δυνατότητες που υπάρχουν ενόψει της δημοπράτησης που ξεκινά άμεσα και αφορά ένα πολύ μεγάλο μέρος των περιοχών από τις οποίες διέρχεται η Παλαιά Εθνική οδός από την Πάτρα έως και το Αίγιο.
«Πρέπει να εξαντλούμε όλα τα περιθώρια που μας δίνονται για να βελτιώσουμε την εικόνα της πόλης και την καθημερινότητα των πολιτών της » τόνισε ο κ. Αλεξόπουλος και πρόσθεσε «σε πολλές περιπτώσεις δεν χρειάζονται μόνο χρήματα, αλλά ιδέες και διάθεση για συνεργασία. Σε αυτό επενδύουμε για να αλλάξουμε όχι μόνο τον τρόπο με τον οποίο «βλέπουμε» τα έργα, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε για να τα αποκτήσουμε, με τον πρώτο λόγο πάντα στους πολίτες που είναι και οι αποδέκτες των όποιων πρωτοβουλιών και δράσεων».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ