Σοκ στο Αίγιο: Άνδρας πήδηξε στο κενό από γέφυρα – λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news ηλικιωμένος άνδρας πήδηξε από γέφυρα στην Ολυμπία οδό, στο ύψος του Αιγίου και πριν από λίγο διαπιστώθηκε ότι έχασε τη ζωή του. Φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας νωρίτερα όταν ειδοποιήθηκε από διερχόμενους οδηγούς πώς ο συγκεκριμένος άνδρας απειλούσε να πέσει από τη γέφυρα της Ολυμπίας οδού. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον πείσουν να μην πραγματοποιήσει την απειλή του, ενώ για ώρα παρέμειναν κλειστά τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου – Πατρών στο ύψος του Αιγίου.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, ο άνδρας έχασε τη ζωή του. Σύμφωνα και με την ενημέρωση της Αστυνομίας, πρόκειται για έναν 75χρονο, ο οποίος μετά την πτώση του από την γέφυρα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια που οδήγησαν τον άνδρα να πάρει την συγκεκριμένη απόφαση, ενώ κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ