Σπήλιος Λιβανός “…Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει δύο ημέρες που θα απολογείται γιατί κοροϊδεύει τον Ελληνικό Λαό…”

Τις θέσεις της Κυβέρνησης ανέπτυξε ο Σπήλιος Λιβανός, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, στην Ολομέλεια κατά τη συζήτηση των ενστάσεων αντισυνταγματικότητας του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ για τον εκλογικό νόμο.
Ο Σπήλιος Λιβανός τόνισε η αντιπολίτευση κερδοσκοπεί ψηφοθηρικά με τις ενστάσεις αντισυνταγματικότητας, επιδιώκοντας να κερδίσει τις εντυπώσεις.
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για επιλεκτική μνήμη αφού το 2015 κυβέρνησε 2 φορές χάρη στο νόμο Παυλόπουλο, που περιείχε ακριβώς την ίδια διάταξη, ενώ είχε την ευκαιρία να τον αλλάξει τη δεύτερη φορά. «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει δύο ημέρες που θα απολογείται γιατί κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό», είπε χαρακτηριστικά ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ.
Απαντώντας στις αιτιάσεις του Κώστα Σκανδαλίδη από το ΚΙΝΑΛ, ο κ. Σπήλιος Λιβανός τόνισε ότι η τελευταία εμπειρία που είχε η χώρα από κυβερνήσεις συνασπισμού «ήταν η παρά φύσιν συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που οδήγησε σε δημοκρατικά εκτρώματα».
Πρόθεση της Κυβέρνησης, όπως είπε ο Σπήλιος Λιβανός, είναι η κυβερνησιμότητα αλλά και η προστασία της δημοκρατίας του προγραμματικού λόγου. Παράλληλα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ανέδειξε την ευρύτερη διάθεση συναινέσεων που δείχνει η Κυβέρνηση, με επιλογές σε όλο το φάσμα του δημοκρατικού πολιτικού λόγου, με αποκορύφωμα την επιλογή της Αικατερινής Σακελλαροπούλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ