Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης

Επίσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, όπου είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναλύθηκαν ζητήματα που αφορούν την περαιτέρω ανάδειξη του ρόλου της Αυτοδιοίκησης.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Αθηναίων συναντήθηκε με τους Αντιπεριφερειάρχες, παρουσία και του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα και συζήτησαν εκτενώς για τις αλλαγές που επιφέρει ο νέος νόμος για την Αυτοδιοίκηση, αλλά και τις αναγκαίες συγκλίσεις που πρέπει να υπάρξουν προς όφελος της κοινωνίας.
«Είμαστε εδώ για να εξυπηρετούμε τον πολίτη. Η Αυτοδιοίκηση πρέπει να ξεπερνά τα στενά όρια των κομμάτων», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καμίνης.
Από την πλευρά του ο Απόστολος Κατσιφάρας επανέλαβε την πάγια θέση του πως οι συγκλίσεις δεν πρέπει να φοβίζουν, αν θέλουμε η Αυτοδιοίκηση να αποκτήσει τον ρόλο που πραγματικά της αξίζει.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος, οι Αντιπεριφερειάρχες των Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαϊας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος, οι Αντιπεριφερειάρχες Οικονομικών Παναγιώτης Μπράμος, Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Λύτρας, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας, Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νίκος Μπαλαμπάνης και η Εκτελεστική Γραμματέας της ΠΔΕ Διονυσία Μαράτου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ