Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων απο τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Ι.Π. Μεσολογγίου

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά των εμπόρων-μελών του Συλλόγου, που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις, και εξασφάλισαν την εισαγωγή τους σε κάποιο ίδρυμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η είσοδος των μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποτελεί δικαίωση του αγώνα τόσο των ίδιων όσο και των εκπαιδευτικών, που τους καθοδηγούσαν και τους συμβούλευαν καθόλη τη διάρκεια των σχολικών τους χρόνων. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στους γονείς των μαθητών που τους παρείχαν υλική και ψυχολογική συμπαράσταση και στήριξαν τους κόπους και τις θυσίες τους. Η επιτυχία αυτή αποτελεί για τους ίδιους αφετηρία για την απόκτηση του μέλλοντος που ονειρεύονται, επιτρέπει δε σε όλους εμάς να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Ολοκληρώνοντας, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται στους μελλοντικούς φοιτητές καλές σπουδές και σε όλους τους μαθητές – επιτυχόντες και μη – ένα λαμπρό μέλλον, γεμάτο διακρίσεις κι επιτυχίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ