Συλλήψεις στην πόλη των Ιωαννίνων

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες (05-02-2021) το απόγευμα στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για κλοπή. Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, οι δύο κατηγορούμενοι, προχθές το βράδυ στο Πέραμα Ιωαννίνων, αφαίρεσαν από έτερο αλλοδαπό, με τον οποίον διαμένουν στο ίδιο σπίτι, το χρηματικό ποσό των -175- ευρώ, δελτίο αιτούντος διεθνής προστασίας και άλλα έγγραφα.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

Συνελήφθησαν, χθες (05-02-2021) το βράδυ στην πόλη των Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.
Ειδικότερα, οι δύο κατηγορούμενοι, αντιλαμβανόμενοι επικείμενο αστυνομικό έλεγχο πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -5,6- γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς. Επιπρόσθετα, σε βάρος τους βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα για παράβαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών. Προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ