Συνάντηση Δημάρχου Αγρινίου με αθλητές του Παγκράτιου και τον προπονητή του ΗΡΑΚΛΗ Αγρινίου

Με αθλητές του Παγκράτιου και τον προπονητή του ΗΡΑΚΛΗ Αγρινίου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Ο κ. Παπαναστασίου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον έμπειρο προπονητή Γιώργο Καψιμάλη για την πορεία του αθλήματος και τις σπουδαίες διακρίσεις που έχουν λάβει οι Αγρινιώτες αθλητές.

Στο 9ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παγκρατίου η ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ Αγρινίου επέστρεψε με πέντε συνολικά μετάλλια, τρία χρυσά και δύο χάλκινα.

Ο Χρήστος Καρανταλής κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια «πλήρες αγών» και «κάτω Παγκράτιο», ο Χρήστος Λιάρος ανέβηκε στην κορυφή του βάθρου «πλήρες αγών», Ο Δημήτρης Σταθοχρηστόπουλος και ο Βασίλης Βρανάς κέρδισαν το χάλκινο μετάλλιο «πλήρες αγών».

Συγχαρητήρια στους αθλητές για τις επιδόσεις του έδωσαν ο Δήμαρχος Αγρινίου και οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Ζασρκαβέλης και Μίμης Σκορδόπουλος.

« Μόνο υπερηφάνεια μπορούμε να αισθανόμαστε για τους Αγρινιώτες που κατακτούν τους στόχους τους. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηρακλής ιδρύθηκε το 2005 και έχει καταγράψει μεγάλες επιτυχίες στο Παγκράτιο Άθλημα. Ο Γιώργος Καψιμάλης και οι αθλητές βλέπουν τη σκληρή δουλειά τους να επιβραβεύεται. Βρίσκονται στην κορυφή του κόσμου ανεβάζοντας ψηλά το Αγρίνιο», τόνισε ο Γιώργος Παπαναστασίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ