Συνάντηση Δημάρχου Λευκάδας Κ.Δρακονταειδή με τον Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου Β. Χρυσικόπουλο

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019, συνάντηση του Δημάρχου Λευκάδας κ. Κωνσταντίνου Δρακονταειδή με τον Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Βασίλειο Χρυσικόπουλο. Παρόντες ήταν ο Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών κ. Βάϊος Βαϊόπουλος, ο Πρόεδρος του Τμήματος Περιφερειακής Ανάπτυξης κ. Φοίβος-Απόστολος Μυλωνάς, η κ. Νέλλη Αντωνάτου-Μπούρα από το γραφείο Πρύτανη και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αθανάσιος Περδικάρης και Φίλιππος Κούρτης.

Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τη λειτουργία του Τμήματος Περιφερειακής Ανάπτυξης της Σχολής του Ιονίου Πανεπιστημίου, τα Διετή Προγράμματα Σπουδών καθώς και το Παράρτημα Οικονομικής και Κοινωνικής Ιστορίας «Νίκος Σβορώνος» του Ινστιτούτου Ιστορικών Μελετών.
Ο Δήμαρχος επεσήμανε την ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών δημοπράτησης για την ανακατασκευή του Κέντρου Νεότητας που θα στεγάσει το Πανεπιστημιακό Τμήμα της Λευκάδας, τη σωστή οργάνωση από πλευράς Ιονίου Πανεπιστημίου και την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για την επιτυχή λειτουργία των προαναφερθέντων ιδρυμάτων, εκφράζοντας παράλληλα την απόλυτη στήριξη του Δήμου Λευκάδας στην προσπάθεια αυτή.

Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι του Ιονίου Πανεπιστημίου, συνοδευόμενοι από τον Αντιδήμαρχο κ. Αθανάσιο Περδικάρη, επισκέφτηκαν τη Βιβλιοθήκη Νίκος Σβορώνος ώστε να αποκτήσουν μια εικόνα σχετικά με τον χώρο και να δρομολογήσουν διαδικασίες για την αξιοποίηση του στη λειτουργία του Ινστιτούτου «Νίκος Σβορώνος».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ