Συνάντηση & ενημέρωση κ. Σπήλιου Λιβανού από το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Ο κ. Σπήλιος Λιβανός, σύμβουλος επιχειρηματικότητας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, επισκέφτηκε την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, στα πλαίσια των συνεχών επαφών του με φορείς και εκπροσώπους της επιχειρηματικότητας.

Τον κ. Λιβανό, υποδέχθηκαν και ενημέρωσαν εφ’ όλης της ύλης ο Πρόεδρος και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Επιμελητηρίου για σχεδόν δύο ώρες. Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσαν τόσο οι τρέχουσες και σχεδιαζόμενες δράσεις του Επιμελητηρίου, όσο και τα ζητήματα που απασχολούν τις πάνω από 10.000 επιχειρήσεις — μέλη του.

Κοινή συνισταμένη στις προσεγγίσεις όλων, ήταν το αδιέξοδο στο οποίο οδηγεί η τρέχουσα οικονομική και αναπτυξιακή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, που εναντιώνεται στο επιχειρείν και σε κάθε ιδιωτική πρωτοβουλία και πλέον απειλεί άμεσα την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων που άντεξαν στην κρίση με κόπους και θυσίες.

Στη συνάντηση με τους εκπροσώπους του Επιμελητήριου τονίστηκε από τον κ.Λιβανό η δέσμευση, τόσο του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ.Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο και του ίδιου εκ της θέσης του ως συμβούλου επιχειρηματικότητας, για αλλαγή νοοτροπίας και καθολική στήριξη της επιχειρηματικότητας και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Ο κ. Λιβανός, τόνισε ότι “Ζητάμε εκλογές γιατί ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του καταστρέφουν καθημερινά ότι απέμεινε όρθιο ακόμα στην πατρίδα μας. Επιδιώκουμε μια συμφωνία αλήθειας με τους φορείς της πραγματικής οικονομίας, για τη διαμόρφωση ενός νέου αναπτυξιακού και παραγωγικού μοντέλου που θα βγάλει την ελληνική οικονομία από το σημερινό ζοφερό αδιέξοδο. Η προώθηση του επιχειρείν και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας ευρύτερα, αποτελούν βασικούς πυλώνες του νέου κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, στην προσπάθεια για ανάκαμψη της χώρας.”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ