Συνάντηση μελών, υποψηφίων στις εκλογές του 2014 και φίλων της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα» στη Δ.Ε. Μπιζανίου

Σε πολύ θερμό κλίμα συναντήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας μέλη, υποψήφιοι στις εκλογές του 2014 και φίλοι της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα» στη Δημοτική Ενότητα Μπιζανίου.
Στη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε διεξοδική συζήτηση για την πορεία της Δημοτικής Αρχής.
Παράλληλα, επαναβεβαιώθηκε η βούληση των μελών και φίλων της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα» να στηρίξουν την παράταξη στον αγώνα που θα δώσει στις επερχόμενες εκλογές προκειμένου να συνεχίσει τη πορεία ολοκλήρωσης του σημαντικού της έργου σε όλο το Δήμο Ιωαννιτών.
Το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν ανάλογες συναντήσεις της παράταξης και στα υπόλοιπα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου ενώ στα τέλη Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί κεντρική εκδήλωση σε χώρο και χρόνο που θα καθοριστούν και θα γίνουν γνωστά σύντομα.
«Συναντηθήκαμε απόψε όχι από ανάγκη και φυσικά όχι υπό την πίεση των εκλογών καθώς, όπως έχω πει ξανά, ως Δημοτική Αρχή ρίχνουμε όλο το βάρος μας στην εξέλιξη και ολοκλήρωση του έργου μας. Ο χρόνος για τις εκλογές είναι ακόμα μακρύς. Από την άλλη πλευρά είναι φυσιολογικό και ανθρώπινο να σφυρηλατούμε τις σχέσεις των μελών και φίλων της παράταξης μέσα από τέτοιες συναντήσεις στην κατεύθυνση της μεγαλύτερης ενεργοποίησης της. Είναι μια προσωπική μου ανάγκη ως επικεφαλής της παράταξης να συνομιλήσω με όλα της τα μέλη.», δήλωσε ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ