Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί στη Ναύπακτο για κλοπή

Οι δράστες προσποιούμενοι μηχανική βλάβη του οχήματος τους αφαίρεσαν διακόσια ευρώ από 83χρονο
Συνελήφθησαν χθες (28-08-2016) το απόγευμα, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 21, 19 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα οι τρεις δράστες, ενεργώντας από κοινού, επικαλούμενοι μηχανική βλάβη του αυτοκινήτου τους, εισήλθαν σε οικία 83χρονου ημεδαπού στη Ναύπακτο και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ. Έπειτα, οι δράστες επιβιβάστηκαν στο όχημα για το οποίο είχαν επικαλεστεί τη μηχανική βλάβη και τράπηκαν σε φυγή.
Άμεσα, ενεργήθηκαν επισταμένες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, οι οποίοι σε μικρό χρονικό διάστημα εντόπισαν τους τρεις δράστες και τους συνέλαβαν.
Στην κατοχή των συλληφθέντων οι αστυνομικοί βρήκαν το χρηματικό ποσό των 190 ευρώ, τα οποία παρέδωσαν στον 83χρονο, ενώ το όχημά τους κατασχέθηκε ως μέσο διάπραξης αδικήματος.
Οι συλληφθέντες, οι οποίοι έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ