Σχολεία : Αύριο οι ανακοινώσεις για το πότε ανοίγουν

Áãéáóìüò ãéá ôçí íÝá ó÷ïëéêÞ ÷ñïíéÜ óôãìéüôõðá áðü ôï 6ï Äçìïôéêü ó÷ïëåßï óôï Ìåíßäé,ÄåõôÝñá 11 Óåðôåìâñßïõ 2017 (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Μπορεί σε 8 ημέρες – σύμφωνα με τις κυβερνητικές εξαγγελίες – να προγραμματιζόταν το άνοιγμα των σχολικών μονάδων σε όλη τη χώρα, ωστόσο ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν το πρώτο κουδούνι θα χτυπήσει στις 7 ή στις 14 Σεπτεμβρίου.

Ο προβληματισμός μεταξύ των επιστημόνων είναι έντονος ενώ τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως διατυπώνονται και διαφορετικές απόψεις σχετικά με το χρόνο έναρξης των μαθημάτων. Σήμερα θα συνεδριάσει η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων, η οποία θα εισηγηθεί στην κυβέρνηση την τελική της πρόταση – βάσει και των τελευταίων επιδημιολογικών στοιχείων – για το άνοιγμα των σχολικών μονάδων ενώ αύριο (Τρίτη 01/09), θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις από το υπουργείο Παιδείας με όλες τις λεπτομέρειες.

Τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως η… πλάστιγγα έγερνε προς τις 14 Σεπτεμβρίου, ωστόσο υπάρχουν μέλη της Επιτροπής που εισηγούνται να ανοίξουν τα σχολεία στις 7 Σεπτεμβρίου, όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί από την κυβέρνηση προκειμένου να αναπληρωθεί το χαμένο έδαφος από την περσινή χρόνια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ