Τέσσερα(4) μετάλλια για τον ΗΡΑΚΛΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος

Ένα χρυσό, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος, για τον ΑΣ Ηρακλή Αγρινίου!

Χρυσό μετάλλιο για τον Καρανταλή Χρήστο στον πλήρες Αγών (ΜΜΑ) στα -95 Ανδρών .

Ασημένιο μετάλλιο για τον Λιάρο Χρήστο στον πλήρες Αγών ( ΜΜΑ) στα -85 κιλά Ανδρών.

Χάλκινο μετάλλιο για τον Σταθοχρηστόπουλο Δημήτρη στον πλήρες Αγών ( ΜΜΑ) στα -77 Ανδρών .

Χάλκινο μετάλλιο για τον Καρανταλή Χρήστο και στο κάτω παγκράτιο στα 95 κιλά .

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μου για την μεγάλη προσπάθεια που κάνανε, αναφέρει ο προπονητής, Γιώργος Καψιμάλης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει και η ανακοίνωση του Συλλόγου:
Πολύ μεγάλες επιτυχίες για τον Αγρινιώτικο Σύλλογο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παγκρατίου κατακτώντας ένα χρυσό μετάλλιο, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα.

Στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παγκρατίου αθλήματος που πραγματοποιήθηκε στην χώρα μας και συγκεκριμένα στο κλειστό στάδιο Αγίας Βαρβάρας στην πόλη της Αθήνας από της 9 έως και τις 13 Δεκεμβρίου έλαβε μέρος ο Ηρακλής Αγρινίου με τρεις αθλητές και τον προπονητή του Καψιμάλη Γεώργιο, συμμετέχοντας στην εθνική ομάδα του Παγκρατίου αθλήματος ύστερα απ’ την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο καθένας στην κατηγορία του.

Όλοι οι αθλητές του Ηρακλή Αγρινίου καθώς και ο προπονητής τους στελέχωσαν και αγωνίσθηκαν με την εθνική ομάδα στο άθλημα του Πλήρες Αγών (MMA). Χρυσό μετάλλιο για τον Καρανταλή Χρήστο στο πλήρες Αγών ΜΜΑ στην κατηγορία -95 Ανδρών. Ασημένιο μετάλλιο για τον Λιάρο Χρήστο στην κατηγορία των  -85 Ανδρών.  Χάλκινο μετάλλιο για τον Σταθοχρηστόπουλο Δημήτρη στην κατηγορία -77 Ανδρών  ( σε συνέχεια της πολύ μεγάλης του νίκης στο  international mma fesstival ) . Επίσης ο αθλητής Καρανταλής Χρήστος αγωνίσθηκε και στο άθλημα του κάτω Παγκρατίου όπου κατέκτησε άλλο ένα μετάλλιο χάλκινο .

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος δηλώνει ο προπονητής του Ηρακλή Αγρινίου Καψιμάλης Γιώργος καθώς για μια ακόμη φορά οι αθλητές του απέδειξαν την δυναμική του συλλόγου στο άθλημα του  MMA /PAGRATIO  συνεχίζοντας της διακρίσεις σε οποιαδήποτε διοργάνωση και αν συμμετέχουν στο άθλημα του MMA / PAGRATIO.

Τέλος να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές απ’ όλες της χώρες που αγωνίσθηκαν στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παγκρατίου καθώς και στην ελληνική ομοσπονδία Παγκρατίου αθλήματος που παρόλα τα προβλήματα που υπάρχουν διοργάνωσε άψογα το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παγκρατίου στην Ελλάδα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ