Ταξίδι γνωριμίας με τη Δυτική Ελλάδα για τουριστικούς πράκτορες από την Πολωνία

Τις ομορφιές της Δυτικής Ελλάδας γνωρίζουν από κοντά περισσότεροι από 40 τουριστικοί πράκτορες από την Πολωνία, τους οποίους υποδέχτηκε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειάς της για ενίσχυση του τουρισμού και τη δημιουργία νέων αεροπορικών συνδέσεων της περιοχής μας με προορισμούς του εξωτερικού.
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Πολωνίας και την TUI Πολωνίας, οργάνωσαν το ταξίδι γνωριμίας (Fam Trip), στο πλαίσιο της νέας αεροπορικής σύνδεσης, που θα εγκαινιαστεί την επόμενη ταξιδιωτική περίοδο, μεταξύ της Πολωνίας και του Αεροδρομίου Αράξου.
«Οι αρχαιολογικοί μας χώροι, τα μουσεία, η ιστορία, η θρησκευτική και πολιτιστική κληρονομιά, το φυσικό μας περιβάλλον, τα προϊόντα μας, οι κλιματολογικές μας συνθήκες αποτελούν ορισμένα μόνο από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που επιτρέπουν στη Δυτική Ελλάδα να αποτελεί ένα διακριτό προορισμό 365 ημέρες το χρόνο. Ο Τουρισμός παραμένει για εμάς ένας πυλώνας που στηρίζουμε με σχέδιο και στρατηγική» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας, υποδεχόμενους την αντιπροσωπεία των εκπροσώπων του τουρισμού και πρόσθεσε ότι «η επιλογή της TUI Πολωνίας να εντάξει το αεροδρόμιο Αράξου στα δρομολόγια της, αποτελεί δικαίωση των συντονισμένων προσπαθειών που καταβάλλει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας».
Στο πλαίσιο της παραμονής τους, οι τουριστικοί πράκτορες που βρέθηκαν στην Πάτρα, ενημερώθηκαν από τον Αντιπεριφερειάρχη για τις δυνατότητες της περιοχής, εντυπωσιάστηκαν από το ηλιοβασίλεμα στον Πατραϊκό και πήραν μια γεύση από τα τοπικά μας προϊόντα. Η επίσκεψή τους συνεχίζεται σε τουριστικές μονάδες της Αχαΐας και της Ηλείας, ενώ έχουν σειρά επαφών με παράγοντες του τουρισμού, προκειμένου να διαμορφώσουν ολοκληρωμένα και δελεαστικά τουριστικά πακέτα διακοπών.
Στη συνάντηση γνωριμίας με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παρευρέθηκαν ακόμη η Εκτελεστική Γραμματέας Διονυσία Μαράτου και στελέχη της ΠΔΕ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ