Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου το απόγευμα , πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του πρώτου συστήματος προσκόπων Αγρινίου με αφορμή την έναρξη της προσκοπικής χρονιάς 2018 στη λέσχη τους .

Τον Αγιασμό τέλεσε ο πάτερ Λεωνίδας ο οποίος με χαρά και ευλάβεια άγιασε ένα-ένα όλα τα παιδιά και ευχήθηκε μία όμορφη δημιουργική και γεμάτη δραστηριότητες χρόνια .
Στη συνέχεια έγινε αναδρομή της περσινής χρονιάς με μία παρουσίαση προβολής φωτογραφιών και βίντεο ιδιαίτερα για τις καλοκαιρινές δράσεις του συστήματος μας , δημιουργώντας ανυπομονησία για τις επόμενες δράσεις που έχουν ήδη προγραμματιστεί .
Κατόπιν βραβεύτηκε ο ανιχνευτής Σωκράτης Μυγδάκης για την επιτυχία του στη δοκιμασία της Δάφνης μια ανώτερη διάκριση για τον Έλληνα Πρόσκοπο .
Επίσης , βραβεύτηκε η Σ.Ε.Φ.Α.Ρ. με τους εργαζομένους της για την διαχρονική προσφορά τους στο σύστημά μας .
Οι πρόσκοποι Αγρινίου πρέπει να τονιστεί ότι συμμετέχουν σε πολλές κοινωνικές δραστηριότητες , όπως τη συλλογή φαρμάκων για το κοινωνικό φαρμακείο του δήμου μας , τη δράση με τον τίτλο «χάρισε ένα χαμόγελο σε ένα παιδί το αξίζει γίνε εσύ Ο αϊ-Βασίλης του» τα Χριστούγεννα , την ανακύκλωση κινητών με τη Vodafone , με τη δράση Let’s do it που γίνεται κάθε χρόνο πανελληνίως , καθώς και με πλήθος άλλων δράσεων .
Στη διάρκεια της τελετής τονίστηκε, επίσης , από τους βαθμοφόρους του συστήματος :
«ότι για τη πραγματοποίηση των δράσεων μας σημαντική συμβολή για την επίτευξη των στόχων μας είχαν ένα πλήθος ανθρώπων αλλά και επιχειρήσεων που μας στηρίζουν . Ειδικά για την περσινή χρονιά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους παρακάτω :
Κρεοπωλείο το πρώτο , Κρεοπωλείο Λαϊνά , το καφέ EXPRESS και τον Λιόκαυτο Σπύρο , Το Φέτα Κριός και το Στεφανάτο Νικόλαο , το κουρείο του Μυγδάκη Κώστα , τα κοτόπουλα Μπαρμπαγιάννης , την EUROPITA , την Τάγκαλος – Αμπλιανίτης ΟΕ ,τον Αντωνόπουλο Γιάννη και φυσικά το Κ.Τ.Ε.Λ Αγρινίου .
Όσο τα παιδιά μας θα έχουν «ΟΝΕΙΡΑ» ….τότε και εμείς οι βαθμοφόροι θα βάζουμε «ΣΤΟΧΟΥΣ» …..»


….ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2018 .
Οι δράσεις των τμημάτων πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή απόγευμα στις 5 η ώρα στο σύστημα .
Η διεύθυνση του συστήματος είναι Παπαρηγοπούλου 55β στις εργατικές κατοικίες του Αϊ Γιάννη Ρηγανά
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6972851049 , 6937327125 , 6941404467 .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ