Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Αγρινίου συνεχίζει το βραβευμένο πρόγραμμα «THE MET:LIVE IN HD» με την συγκλονιστική «ΜΑΝΤΑΜΑ ΜΠΑΤΕΡΦΛΑΪ»

ΣΑΒΒΑΤΟ 9/11/2019 ΣΤΙΣ 19:55
ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου σε συνεργασία με τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ στο πλαίσιο του βραβευμένου προγράμματος “The Met:Live in HD”, μετά από το τη συγκινητική «Mανόν» παρουσιάζει το αριστούργημα του Puccini, «Μαντάμα Μπάτερφλαϊ», το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 19:55.
Η Hui He πρωταγωνιστεί στον σπαρακτικό ρόλο της Τσίο-Τσίο-Σαν, της πιστής γκέισας που αφιερώνει τη ζωή της στον αμερικάνο αξιωματικό του ναυτικού, τον Πίνκερτον, που ερμηνεύει ο Andrea Carè. Η Elizabeth De Shong είναι η φίλη της, Σουζούκι, ενώ δίπλα της είναι ο Paulo Szot ερμηνεύοντας τον Σάρπλες. Ο Pier Giorgio Morandi διευθύνει την ορχήστρα σε αυτή την υπερπαραγωγή τηςMet,σε σκηνοθεσία του Anthony Minghella.
H Μαντάμα Μπάτερφλαϊ έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά στο Μιλάνο το 1904 και θεωρείται ένα από τα κορυφαία αριστουργήματα του οπερατικού ρεπερτορίου. Είναι διάσημη για τις υπέροχες άριες, την μελωδική μουσική, τη δραματική θεατρικότητά της, αλλά και τις συμβολικές αναφορές της στον πολιτισμό της Ανατολής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου βρίσκεται ανάμεσα στους χώρους Πολιτισμού που φιλοξενούν τις παραστάσεις της Μet.
Διάρκεια: 3 ώρες και 12 λεπτά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ