Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδος αποφασίζει για αθλητικά έργα και αντιπλημμυρικά- Συζήτηση για τον Κόμβο Μενιδίου και το σιδηροδρομικό δίκτυο Ηλείας

0
2018.11.15 @ Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας

Η αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πάτρας, καθώς και άλλα έργα αθλητικών υποδομών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος θα συζητηθούν στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος που συγκαλείται την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 15.00, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 και Αμερικής), στην Πάτρα.

Επίσης, το Σώμα θα συζητήσει την δρομολόγηση καθαρισμών, συντήρησης και αποκατάστασης αντιπλημμυρικών έργων σε ποταμούς και χείμαρρους στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας με ένταξη νέου υποέργου και αύξηση του προϋπολογισμού από 5 εκατομμύρια σε 10 εκατομμύρια ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, δυο ερωτήσεις που έχουν κατατεθεί προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Απόστολο Κατσιφάρα, από τον περιφερειακό σύμβουλο Γεώργιο Τσόγκα σχετικά με την κατασκευή του κόμβου Μενιδίου επί της Ιονίας Οδού, καθώς και από τον Βοηθό Περιφερειάρχη Παναγιώτη Πλατανιά αναφορικά με το σιδηροδρομικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.