Τρεις νέοι Δόκιμοι Υπαστυνόμοι από την Αχαΐα κατατάχτηκαν σήμερα στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας

Σε μια λιτή τελετή, σήμερα το πρωί, στο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχος Νικόλαος Κοτρωνιάς, υποδέχτηκε τους τρεις νέους Δόκιμους Υπαστυνόμους, από την Αχαΐα, οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή τους στις Αστυνομικές Σχολές μέσω της διαδικασίας των πανελλήνιων εξετάσεων.
Πρόκειται για τρεις νέους άνδρες, από την Πάτρα, στους οποίους παραδόθηκαν σήμερα τα πρακτικά κατάταξης και διορισμού τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχος Νικόλαος Κοτρωνιάς, συνεχάρη τους νέους συναδέλφους για την επιτυχία τους και τους ευχήθηκε υγεία και καλή σταδιοδρομία στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Αστυνόμος Β΄ Κωνσταντίνος ΜΑΓΚΑΦΑΣ, ο οποίος ενημέρωσε τους νέους αστυνομικούς για τα διαδικαστικά θέματα της εισαγωγής τους.
Την Κυριακή 7-10-2018, οι νέοι Δόκιμοι Υπαστυνόμοι, θα παρουσιαστούν στην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη βασική τους εκπαίδευση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ